Zwemspa's

Voor een echte zwemmachine is een goed advies misschien nog wel belangrijker dan de daadwerkelijke aankoop van de zwemspa. Een zwemspa is juist een product wat niet even snel geplaatst moet worden, maar pas na goed overleg. Dit voorkomt dat er in een later stadium geen betere optie is. Wanneer u later constateert dat er toch beter een grotere of juist een gecombineerde spa de voorkeur zou hebben is het al te laat.

Wanneer er alleen een trainingsunit gewenst is heeft Aqua Vivenda een krachtige en diepe zwemspa met een veilige inloop trap. Een combinatie zwemspa is ook uit voorraad leverbaar en vooral op zijn plaats wanneer er na het sportieve baantjes trekken ook nog behoefte is aan een heerlijke warme massage in een bad op lichaamstemperatuur. Ook een grote jacuzzi met een tegenstroom apparaat is leverbaar. Dit is meestal een minder diepere spa die met name aan grote gezelschappen (tot wel 10 personen) ruimte biedt en voor de peuters de gelegenheid geeft alvast zwembewegingen te oefenen in de tegenstroom.

Galerij


Alle zwemspa’s die Aqua Vivenda levert voldoen aan de laatste veiligheidseisen van de NVWA. De combinatie van water, elektra en zwemmen vereist dat er veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Ook op het gebied van water kwaliteitsbeheersing is het van belang de juiste techniek en controlemethode te gebruiken om te garanderen dat het zwemwater zuiver en schoon blijft. Op de volgende pagina’s vindt u verschillende zwemspa’s die Aqua Vivenda meestal uit voorraad kan leveren. Neem voor informatie contact op. Op de Vroonhoevelaan in Den Haag is er tevens de mogelijkheid om eens proef te zwemmen en te ervaren hoe aangenaam het is om bij u thuis op slechts enkele vierkante meters baantjes te kunnen trekken.

Vraag een offerte aan

Zwemspa’s