Zelf zwembad bouwen

Zelf een zwembad bouwen. Menigeen droomt er van. Een enkeling voert het uit. Het merendeel van de zwembaden zijn kant en klare zwembaden en worden doorgaans niet door de koper zelf geplaatst. Maar waarom zou u dit uitbesteden wanneer u met een complete kit uw eigen zwembad zelf kunt bouwen?


Zelf uw zwembad bouwen

We gaan er niet over liegen. Wie twee linkerhanden heeft doet er niet verstandig aan om zelf een zwembad te bouwen. Eerlijk is eerlijk. Maar de handige doe-het-zelver zal er veel plezier aan beleven om zijn eigen zwembad zelf te bouwen.
Denkt u zich eens in wat voor gevoel het u zal geven als de kinderen, vrolijk spetterend op een warme zomerdag, in uw zelf gebouwde zwembad met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Of wanneer u na het baantjes trekken uit zit te puffen op de rand van uw zelf gebouwde zwembad.
Het gevoel van voldaanheid. Zelfverzekerdheid. Volmaaktheid. Trots. Onze ervaring leert ons dat klanten deze gevoelens herkennen na het zelf bouwen van een zwembad.

Zelf uw zwembad bouwen? Neem direct contact met ons op.

zelf zwembad bouwen

Zelf een zwembad bouwen met de complete kit van Aqua Vivenda

Met de complete kit van Aqua Vivenda zijn deze gevoelens binnen handbereik. Met onze complete kit bent u in staat om zelf een zwembad te bouwen die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Voor onze complete kit werken wij samen met de bekende Franse producent MAGILINE. Magiline innoveert al ruim 20 jaar op het gebied van zwembaden en staat garant voor kwaliteit.
Het unieke aan onze zwembaden is toch wel het gepatenteerde filtersysteem.
Het unieke filtersysteem en een watergekoelde pomp voorkomt het bouwen van een speciale technische ruimte. Tevens maakt een watergekoelde pomp veel minder geluid dan de standaard lucht gekoelde zwembadpomp, wat het welness niveau van uw zelf te bouwen zwembad enkel maar ten goede komt.
Door de innovatie van het filtersysteem is het mogelijk om met een relatief kleine pomp die weinig stroom verbruikt een grote turnover in het zwembad te creëren, waardoor een goede doorstroming en filtratie van het water ontstaat. In tegenstelling tot een regulier zandfilter is er voor het filtersysteem van Magiline dan ook minder spoelwater benodigd en dit maakt dit filtersysteem tot één van de meest zuinige en meest efficiënte filtersystemen ter wereld.
In de tijd dat onze technologische ontwikkeling kwantumsprongen vooruit maakt is een zelf te bouwen zwembad niet alleen maar een bak met water. Het zelf regelen van de PH-regeling. De LED verlichting naar uw wens instellen. En uw zwembad voorverwarmen vanaf afstand zodat u bij thuiskomst in een warm zwembad kunt duiken.
Zomaar een paar mogelijkheden die vanaf uw smartphone of tablet met één druk op de knop geregeld kunnen worden. Welness op een ander niveau. Aqua Vivenda installeert het graag voor u.

Waarom klanten ons aanraden

“Mond-op-mond reclame is de beste reclame die er is. Een tevreden klant vertelt het voort. Daarom zetten wij altijd alles op alles om onze klanten 100% tevreden te maken.”
In de 15 jaar die wij actief zijn hebben wij service verleend aan honderden klanten. Klanten uit Nederland, maar ook Duitsland, België, Italië en zelfs de Canarische eilanden weten hun weg naar ons te vinden. Zij weten dat wij de expertise in huis hebben en samenwerken met alleen de allerbeste leveranciers voor hun zwemspa, jacuzzi, buitendouche, sauna of zwembad.

Klanten vertrouwen Aqua Vivenda omdat:

  • wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler binnen de markt zijn
  • wij altijd al onze producten testen en alleen samenwerken met de allerbeste leveranciers
  • wij zelf zorg dragen voor de levering, plaatsing en installatie van uw zwemspa en jacuzzi
  • wij vrijwel altijd zelf een inspectie op locatie komen doen om problemen te voorkomen
  • wij een groot assortiment zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s hebben
  • wij een exclusief samenwerkingsverband hebben met enkele top-producenten
  • wij de meeste producten op voorraad hebben en anders snel leveren kunnen
  • middels een reservering een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden in de privétuin van René

Laat niet nog een dag voorbij gaan zonder uw dromen waar te maken. Plan een bezichtiging in of neem direct contact met ons op via de knop.

Vraag een offerte aan

Zelf zwembad bouwen