Spa kopen

“Een spa kopen is iets wat iedereen zou moeten doen!”

Er klinkt gelach. De bubbels vliegen u om de oren. Er wordt geklonken met glazen bubbels. Zo zou voor iedereen elke dag moeten eindigen. In een spa met uw geliefden de lange vermoeiende werkdag afsluiten. Tot totale rust komen in uw eigen welness omgeving. Aqua Vivenda maakt een spa kopen een beleving op zich.

Wij zijn werkzaam in o.a. Leiden, Rotterdam en Zoetermeer


Een spa kopen – uw eigen welness omgeving

Niet langer de hoofdprijs betalen om te ontspannen. Relaxen in uw eigen privé omgeving. Door een spa te kopen haalt u de hoogste mate van welness gewoon naar uw tuin of terras.
Het nemen van een duik in uw spa na een vermoeiende werkdag zorgt voor totale ontspanning. Het warme water en de krachtige stralen brengen uw lichaam in een overweldigende staat van zijn. Pijnlijke spieren en gewrichten worden door de stralen versoepeld. U voelt de stress en spanning van uw lijf glijden. Uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd en gifstoffen verdwijnen uit uw lichaam als sneeuw voor de zon. Een spa zorgt niet alleen voor totale ontspanning, maar helpt uw lichaam ook gezonder te zijn.
En dit alles kan gewoon het gehele jaar door!

Een spa kopen

Een spa kopen is een serieuze aangelegenheid en niet iets wat u doorgaans iedere dag doet. Wij begrijpen dat. In onze 15 jaar ervaring hebben wij honderden klanten geholpen met een spa kopen. Wij begrijpen dat u kiest voor het allerbeste.
Vele productenn en leveranciers zien wij binnen ons vakgebied voorbij komen. Maar ook wij kiezen alleen voor het allerbeste. Wij werken alleen samen met de beste leveranciers voor uw spa. De producten onderwerpen wij aan grondige tests zodat wij kunnen leveren waar wij voor staan; de meest ervaren speler binnen de markt die gaat voor perfectie tot in de puntjes.
Een spa kopen is op zich niet zo moeilijk. Het plaatsen van de spa is wel een kunst op zich. Een spa is een combinatie van water, elektriciteit en chemie. Deze combinatie kan levensgevaarlijk zijn wanneer deze niet goed en veilig wordt geplaatst. Ook dit is weer een punt wat wij begrijpen en waar verantwoordelijkheid voor genomen moet worden. Wij nemen deze verantwoordelijkheid. Aqua Vivenda plaatst zelf uw spa op locatie.
Dit doen we doorgaans pas wanneer wij een inspectie hebben uitgevoerd op uw locatie. Eventuele obstakels, problemen of onvolkomenheden komen tijdens deze inspectie aan het licht. Op deze manier kunnen wij bieden wat wij u willen bieden; perfectie tot in de puntjes. Welke spa het beste bij u past ligt aan uw persoonlijke situatie. Wilt u een spa kopen om in uw eentje van te genieten of bent u op zoek naar een spa om met uw vrienden en familie in te ontspannen? Aqua Vivenda heeft een groot assortiment van spa’s, zwemspa’s, buitendouches en sauna’s waar voor iedere situatie wel een geschikt model voor is.

Vertel ons direct uw situatie

spa kopen

spa

Waarom klanten ons aanraden

“Mond-op-mond reclame is de beste reclame die er bestaat. Een tevreden klant vertelt het voort. Daarom zetten wij altijd alles op alles om onze klanten 100% tevreden te maken.” In de 15 jaar die wij actief zijn hebben wij service verleend aan honderden klanten. Klanten uit Nederland, maar ook Duitsland, België, Italië en zelfs de Canarische eilanden weten hun weg naar ons te vinden. Zij weten dat wij de expertise in huis hebben en samenwerken met alleen de allerbeste leveranciers voor hun spa.

Klanten vertrouwen Aqua Vivenda omdat:

  • wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler binnen de markt zijn
  • wij altijd al onze producten testen en alleen samenwerken met de allerbeste leveranciers
  • wij zelf zorg dragen voor de levering, plaatsing en installatie van uw spa
  • wij vrijwel altijd zelf een inspectie op locatie komen doen om problemen te voorkomen
  • wij een groot assortiment zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s hebben
  • wij de meeste producten op voorraad hebben en anders snel leveren kunnen
  • middels een reservering een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden in de privétuin van René

Laat niet nog een dag voorbij gaan zonder uw dromen waar te maken. Plan een bezichtiging in of neem direct contact met ons op via de knop.

Vraag een offerte aan

Spa kopen