Over ons

Spa Passie

Met het uitgangspunt ‘het pure genieten’ te vervolmaken startte René Vellekoop, enigszins noodgedwongen, in het jaar 2000 Aqua Vivenda. Een bedrijf wat staat voor ‘perfectie tot in de puntjes’. Met zijn roots in de kwekerij, zijn technische opleiding en zijn service gerichte persoonlijkheid bleek dit een schot in de roos. Toen de gemeente zijn grond van de kwekerij nodig had voor het realiseren van een nieuwe villawijk ging het roer om. Ik ben een technisch persoon en een wellness liefhebber. Dus toen ik middels een relatie de kans kreeg om exclusief de verantwoording te krijgen voor de Canadese spa’s in Nederland was het roer snel om. “Het leven is een hoofdweg met veel afslagen en voor mij was dit een perfecte afslag die ik met twee handen aan het stuur heb genomen”.

Als een van de eerste in Nederland startte René in 1999 met het importeren van spa’s uit Canada. Het merk Sunrise spa’s maakt al vanaf 1984 spa’s. Sinds 2005 ontwerpen en vervaardigen zij ook een exclusievere lijn onder de naam Paragonspa. Deze Canadese spa’s staan bekend om hun topkwaliteit en zijn ideaal om in een vlonder in te bouwen. In 2012 zijn de spa’s van het merk ALLSEAS op de markt gekomen en deze hebben niet alleen alle voordelen van de Canadese producten maar ook nog eens verbeterde eigenschappen zoals een Ozonmix systeem en ook een vloeibare geurstof die voor een krachtige aromatherapie zorgt. Zij zijn niet alleen gebouwd om er mooi uit te zien, zij behoeven minder reiniging en onderhoud dan andere merken. Voeg daar het unieke filtersysteem aan toe en de beste garanties die er op de markt te vinden zijn en u begrijpt meteen waarom er veel liefhebbers zijn voor dit product.

Vraag een offerte aan


Aqua Vivenda

De producten van Aqua Vivenda onderscheiden zich op de markt niet alleen door het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit van de materialen maar juist de bewezen techniek en de daarbij de passende service en kennis van zaken zijn voor de cliënten van groot belang. Het goed en veilig plaatsen van een spa is bijvoorbeeld al een kunst op zich want het gaat hier om een spel tussen water en elektriciteit en chemie, drie divisies die normaliter niet met elkaar in bed liggen. Bij Aqua Vivenda komen ze altijd het bad zelf plaatsen en is de techniek CE en TUV gekeurd. Vanaf 2010 bouwt René ook complete zwembaden van het franse merk Magiline en kan hiermee voor elke klant een uniek en naar alle persoonlijke wensen afgestemd zwembad realiseren met alle technische mogelijkheden om heerlijk zwemwater te waarborgen. Er kan ook een heel plan gemaakt worden om het bad in uw tuin te integreren want er wordt samengewerkt met tuinarchitecten en hoveniers. Alle spamodellen van ALLSEAS heeft Aqua Vivenda op voorraad en ook zeker 99% van de benodigde onderdelen van de spa’s worden snel geleverd. Als er klanten zijn die hun spa willen inruilen voor een grotere of kleinere variant is dat natuurlijk mogelijk. Juist ook op de gebruikte modellen zit een betrouwbare garantie zodat ook de nieuwe eigenaar naar alle tevredenheid van het bad gebruik kan maken.

Aqua Vivenda is gevestigd in een nieuw pand op het ABC terrein in Poeldijk, net onder de rook van Den Haag. Hier bevindt zich de opslag en staan ook alle bouwmaterialen voor de zwembaden. De privé show-tuin van René ligt in de nieuwe villawijk Vroondaal rond zijn huis waar de diverse spa’s op verschillende hoogtes zijn opgesteld. In de show-tuin ligt bijvoorbeeld een prachtig cederhouten buiten sauna, die met echt hout gestookt kan worden. Ook diverse andere buitenproducten die Aqua Vivenda levert zijn in deze tuin te zien en te proberen. De allernieuwste zwemspa van ALLSEAS met een ongekende diepte van 1,55 meter is een appeltje voor het oog. Er is op afspraak, de mogelijkheid om te ervaren, hoe het voelt om in het snelstromend water een work-out te beleven. Vervolgens kunt u dan moe maar voldaan aansluitend ontspannen in het warme water van één van de opgestelde buitenspa’s. Perfectie tot in de puntjes, daar gaat het hier om.

Over ons