Service en onderhoud

Als er bij u thuis een heerlijke onspanningsruimte is ingericht met een prima werkende spa en met heerlijk helder water is de gedachte aan onderhoud misschien niet voor de hand liggend. Maar met name de draaiende delen en nog belangrijker: het Ozonsysteem voor de desinfectie moeten regelmatig geïnspecteerd worden. In de praktijk is de aanzuigslang voor de Ozon vaak al na een jaar aan vervanging toe omdat de Ozon niet alleen de bacteriën doodt maar ook de weekmakers van de slang afbreekt waardoor de leidingen broos kunnen worden. Dus een onderhoudsbeurt is zeker op zijn plaats zo eens in de anderhalf jaar. Voor een zwembad is een jaarlijkse controle zeker aan te raden en dan met name de werking van de pomp en de injectiepompjes voor zuur en chloor indien aanwezig. Een zout ionisatie systeem moet schone (kat)anodes hebben voor het juist en energie vriendelijk functioneren.

Galerij


Aqua Vivenda

Aqua Vivenda heeft met name voor de spa’s alle onderdelen in huis. Ook voor oudere modellen of inruilwensen kunt u op service en onderdelen rekenen, zoals: leidingwerk, jets, printplaten, pompen, ozongeneratoren, blowers, filters, verwarmingselementen, besturingskasten, covers en liftsystemen, isolatiehoezen of rol-en of schuifdekken enz..

Met meer dan 15 jaar ervaring in het service verlenen aan vele honderden spa’s en zwembaden in binnen- en buitenland, zoals: Duitsland, België, Frankrijk, Italië maar ook de Canarische eilanden heeft Aqua Vivenda zijn service gerichte klantenbehandeling wel bewezen.

Is er onverhoopt een storing of wenst u een onderhoudsbeurt aan uw spa, zwemspa of zwembad bel dan direct met het service nummer 0653104529. Met name voor de regio West Nederland is Aqua Vivenda actief.

Vraag een offerte aan

Service en onderhoud