Buitenspa


Pure welness in uw eigen privé omgeving? Een buitenspa brengt de hoogste mate van welness eenvoudig bij u thuis.Niet langer meer de hoofdprijs betalen om in een vreemde omgeving te kunnen ontspannen. Met een buitenspa geniet u na een lange vermoeiende werkdag gewoon in uw eigen tuin of terras. Alleen. Of met vrienden en familie. Een buitenspa van Aqua Vivenda is puur genieten.

Hoe velen zullen na het zien van de #selfies van Heleen van Royen wel niet dromen van hun eigen buitenspa? Na een lange dag in uw eigen tuin uw eigen welness omgeving instappen en volledig tot rust komen. Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen zijn met uw geliefden. Of in uw eentje uw lichaam weer tot rust laten komen na alle inspanning van de dag.
Een buitenspa maakt het mogelijk.
De stralen en het warme water brengen uw lichaam in een overweldigende staat van zijn. Spieren en gewrichten worden versoepeld en uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Giftige stoffen worden uit uw lichaam verwijderd. U voelt zich als herboren.
En het mooiste: met een buitenspa van Aqua Vivenda geniet u het gehele jaar door van uw eigen welness omgeving!

Wilt u een buitenspa kopen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze experts!

Start vandaag nog met het waar maken van uw dromen

buitenspa

Een buitenspa kopen

Een buitenspa kopen is niet een alledaagse bezigheid. Bij zo’n aankoop wilt u vast een betrouwbare partner en alleen de allerbeste kwaliteit voor uw buitenspa. Wij begrijpen dat.
Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij honderden klanten geholpen met hun buitenspa. Met het onderhoud. Met het plaatsen. En met het kopen van hun buitenspa.
Wij zien al 15 jaar lang allerhande producten en leveranciers voorbij komen. Maar ook wij kiezen alleen voor het allerbeste. Alleen via deze weg kunnen wij u bieden waar wij voor staan; de meest betrouwbare partner die gaat voor perfectie tot in de puntjes.
Een buitenspa kopen is niet zo moeilijk. Het plaatsen van de buitenspa echter wel. Een buitenspa is een combinatie van water, elektriciteit en chemie. Het niet veilig en goed plaatsen van de buitenspa kan levensgevaarlijk zijn. Wij van Aqua Vivenda begrijpen dat hier een bepaalde verantwoordelijkheid ligt. Wij nemen deze verantwoordelijkheid dan ook. Wij dragen zelf zorg voor het plaatsen, installeren, vullen en testen van uw buitenspa. 
We gaan zelfs nog een stapje verder. Doorgaans vindt door ons een inspectie plaats op uw locatie om eventuele problemen, onvolkomenheden of obstakels in te calculeren zodat wij de kwaliteit kunnen leveren die wij willen uitdragen.
Perfectie tot in de puntjes.
Welke buitenspa het meest geschikt is voor u ligt aan uw wensen en situatie. In ons assortiment treft u één persoons, maar ook meerpersoons buitenspa’s. Voor iedere situatie hebben wij een buitenspa in het assortiment.
Iedere situatie is anders. Iedereen heeft andere wensen. Wij begrijpen dat.

Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Waarom klanten ons aanraden

“Mond-op-mond reclame is de beste reclame die er is. Een tevreden klant vertelt het voort. Daarom zetten wij altijd alles op alles om onze klanten 100% tevreden te maken.”
In de 15 jaar die wij actief zijn hebben wij service verleend aan honderden klanten. Klanten uit Nederland, maar ook Duitsland, België, Italië en zelfs de Canarische eilanden weten hun weg naar ons te vinden. Zij weten dat wij de expertise in huis hebben en samenwerken met alleen de allerbeste leveranciers voor hun zwemspa.

Klanten vertrouwen Aqua Vivenda omdat:

  • wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler binnen de markt zijn
  • wij altijd al onze producten testen en alleen samenwerken met de allerbeste leveranciers
  • wij zelf zorg dragen voor de levering, plaatsing en installatie van uw zwemspa
  • wij vrijwel altijd zelf een inspectie op locatie komen doen om problemen te voorkomen
  • wij een groot assortiment zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s hebben
  • wij de meeste producten op voorraad hebben en anders snel leveren kunnen
  • middels een reservering een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden in de privétuin van René

Laat niet nog een dag voorbij gaan zonder uw dromen waar te maken. Plan een bezichtiging in of neem direct contact met ons op via de knop.

Vraag een offerte aan

Buitenspa