Spa’s

Wanneer u op zoek bent naar een goed adres voor een buitenspa voor in uw tuin of wellness ruimte bent u bij Aqua Vivenda van harte welkom. Wij leveren al 15 jaar spa’s en aanverwante artikelen. Wij kunnen met recht spreken over vele honderden tevreden klanten die op hun beurt weer regelmatig nieuwe klanten aanbrengen. Het is belangrijk om de wellness wensen van een potentiële klant zo goed mogelijk in beeld te brengen omdat Aqua Vivenda zo veel mogelijk een bijpassend product wilt leveren. Dit kan een één-persoons of een acht-persoons spa zijn of een model er tussenin. Zelfs een zwemspa voor de sportievelingen die regelmatig een baantje willen trekken kan Aqua Vivenda snel en adequaat leveren.

Galerij


In de praktijk gaat er bijna altijd een inspectie bij de klant thuis aan een aanbieding vooraf, zodat er met alle mogelijkheden rekening gehouden kan worden. U kunt hierbij denken aan: de juiste opstelplaats, de stroomvoorziening, de indeling van de spa, het verzinken en afwerken met vlonders, de instapmogelijkheden, de bereikbaarheid van de technische ruimte, de bereikbaarheid van de opstelplaats, de individuele wensen enz..

Vraag een offerte aan


Na plaatsing wordt de spa altijd afgevuld, volledig getest en gedemonstreerd. De afstelling van de spa en de waterbehandeling is van cruciaal belang om voor helder fris en aangenaam water te zorgen. Een klant moet natuurlijk altijd tevreden zijn en dat is ook de reden dat er veel potentiële klanten zijn die via bestaande klanten de weg naar Aqua Vivenda weten te vinden.
Op de volgende pagina’s staan enkele van de meest verkochte modellen afgebeeld maar zoals gezegd heeft Aqua Vivenda voor elke klant een passende spa. Dus geef uw wensen aan!

Spa’s