Buitensauna/douche

Een heerlijke zomerse dag en de kinderen komen onverwacht met vriendjes en vriendinnetjes naar huis om lekker in de spa of in het zwembad te spelen. Heerlijk toch? Natuurlijk, maar juist dan is het prettig en fris om de kinderen even te laten douchen voordat ze in het water plenzen.

Een buitendouche van JEE-O is dan wel zo mooi en praktisch omdat deze leverbaar zijn met een thermostaatkraan en voor de winter een anti-vorst systeem zodat er ook met op mooie winterse dag heerlijk in de buitenlucht gedoucht kan worden.

Galerij

buitendouchesauna

Naast deze douches levert Aqua Vivenda ook buiten sauna’s van ceder hout die als ton opgebouwd een verrijking zijn van uw tuin. Als deze met echt hout gestookt worden is de droge hitte heerlijk voor een goede reiniging van lichaam en geest en begrijpt u de intense betekenis van “ buitenleven”. Ook een traditionele opgietsauna vaak onder een overkapping opgebouwd is leverbaar.

Voor een advies op maat en een brainstorm meeting over de verschillende mogelijkheden van een wellness ruimte bij u thuis neemt u gewoon contact op met Aqua Vivenda.

Vraag een offerte aan

Buitensauna/douche