Zwemspa kopen

“Een zwemspa kopen doe je niet iedere dag. Daarom koos ik voor een ervaren partner.”
“Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de branche begrijpen wij dat een zwemspa kopen niet een alledaagse bezigheid is. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de aanschaf van de zwemspa. Om onze klanten het beste van het beste te bieden onderhouden wij nauwe contacten met onze leveranciers, testen wij al onze producten zelf en plaatsen we de zwemspa’s zelf op locatie. Een tevreden klant is uiteindelijk de beste reclame die er bestaat.”

Wij zijn werkzaam in o.a. Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Wassenaar.

René Vellekoop

Zwemspa kopen? Wat is een zwemspa?

Een zwembad in de tuin. Hoeveel mensen dromen er wel niet van. En hoe vaak komt het er uiteindelijk van? Geld en ruimte zijn vaak de grootste argumenten voor mensen om hun droom niet uit te laten komen. De bouw van een zwembad brengt een aanzienlijk kostenplaatje met zich mee en bovenal moet je over de ruimte beschikken om het zwembad te kunnen plaatsen.

Een zwemspa kopen is dé oplossing voor een ieder die niet over de benodigde ruimte beschikt, maar wel graag zijn baantjes in de privé omgeving wilt trekken. Een zwemspa, ook wel swimspa genoemd, is verkrijgbaar in verschillende formaten en kan plaats bieden aan één persoon, maar er zijn ook tien persoons-zwemspa’s. In de zwemspa kan de stroming op ieders wensen worden aangepast. Zo heeft u zelf in de hand op welk niveau u uw baantjes trekt. Dit maakt de zwemspa uitermate geschikt voor revalidatiedoeleinden, bouwen aan uw conditie en de eerste zwemslagen van uw kinderen.

De zwemspa kan bestaan uit enkel het zwemgedeelte of gecombineerd worden met een wellness gedeelte zodat er een combinatiezwemspa ontstaat. Het zwemgedeelte en de jacuzzi zijn gescheiden, waarbij in beide gedeeltes de temperatuur geregeld kan worden. Ideaal voor diegenen die na het baantjes trekken lekker willen relaxen in hun eigen wellness omgeving.

Geheel afhankelijk wat uw wensen zijn kunnen wij de zwemspa leveren die bij uw persoonlijke situatie aansluit.

Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Een zwemspa kopen

Een zwemspa kopen doet u waarschijnlijk het liefst bij een ervaren partner met een ruim assortiment waarbij kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan staan. Deze niet-alle-daagse aankoop vraagt om verregaande kennis van de materie en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.Een zwemspa is namelijk een combinatie van water, elektriciteit en chemie; een combinatie die zeer gevaarlijk kan zijn wanneer deze niet goed is afgesteld.

Aqua Vivenda begrijpt de verantwoordelijkheid die genomen moet worden en daarom nemen wij deze verantwoordelijk ook. Met onze ruime ervaring en opgedane kennis dragen wij zelf zorg voor het plaatsen, installeren en afstellen van uw zwemspa.

Wanneer u besluit om bij ons een zwemspa te kopen zullen wij vrijwel altijd uw locatie komen inspecteren. Ongemakken, onvolkomenheden en eventuele problemen zullen door ons worden ingecalculeerd zodat wij altijd de beste installatie aan u kunnen bieden. Iedere situatie is anders. Iedereen heeft andere wensen. Wij begrijpen dat.

Kies voor maatwerk

Waarom klanten ons aanraden

“Mond-op-mond reclame is de beste reclame die er is. Een tevreden klant vertelt het voort. Daarom zetten wij altijd alles op alles om onze klanten 100% tevreden te maken.” In de 15 jaar die wij actief zijn hebben wij service verleend aan honderden klanten. Klanten uit Nederland, maar ook Duitsland, België, Italië en zelfs de Canarische eilanden weten hun weg naar ons te vinden. Zij weten dat wij de expertise in huis hebben en samenwerken met alleen de allerbeste leveranciers voor hun zwemspa.

Klanten vertrouwen Aqua Vivenda omdat:

  • wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler binnen de markt zijn
  • wij altijd al onze producten testen en alleen samenwerken met de allerbeste leveranciers
  • wij zelf zorg dragen voor de levering, plaatsing en installatie van uw zwemspa
  • wij vrijwel altijd zelf een inspectie op locatie komen doen om problemen te voorkomen
  • wij een groot assortiment zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s hebben
  • wij de meeste producten op voorraad hebben en anders snel leveren kunnen
  • middels een reservering een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden in de privétuin van René

Laat niet nog een dag voorbij gaan zonder uw dromen waar te maken. Plan een bezichtiging in of neem direct contact met ons op via de knop

Vraag een offerte aan

Zwemspa kopen