Zwembaden

Voor uw eigen zwembad, volledig afgestemd naar uw persoonlijke voorkeur is een advies van Aqua Vivenda zeker aan te raden. In samenwerking met de producent Magiline uit Frankrijk kan Aqua Vivenda een compleet kit leveren waar een compleet betonnen zwembad mee gebouwd kan worden. Het unieke filtersysteem van deze leverancier en een watergekoelde pomp voorkomt niet alleen het bouwen van een speciale technische ruimte maar ook geluidsoverlast van een luchtgekoelde zwembadpomp. Het gepatenteerde venturie systeem in het filterhuis maakt het mogelijk met een kleine pomp, die weinig stroom vraagt, toch een grote turn-over in het zwembad te creëren waardoor er een goede doorstroming en filtratie plaatsvindt. Omdat er voor het schoonspoelen van het filter veel minder water nodig is dan bij een regulier zandfilter, gebruikt een Magiline filterunit naast een laag elektriciteitsniveau ook nog eens veel minder spoelwater, zodat energie op een zeer efficiënte manier gebruikt wordt.

Galerij


De uit gerecycled kuststof gemaakte bekisting panelen zorgen voor een eenvoudig en snelle bouw, vooral ook omdat alle appendages er in de fabriek al in zijn gemonteerd. Voor een handige doe-het-zelver is het gemakkelijk om een compleet zwembad te bouwen, al dan niet met advies.

PH-regeling , LED onderwaterverlichting, chloordosering, zoutelectrolyse, warmte pompen, lamellen afdekkingen, niveau regeling, filtersystemen of uitlezen van het watertemperatuur via uw smartphone zijn de diverse technieken die Aqua Vivenda voor u kan installeren. Neem contact op voor info of vraag een folder aan. Op de volgende pagina’s kunt u verschillende projecten bekijken.

Vraag een offerte aan

Zwembaden