Zwemspa onderhoud

Het onderhoud van uw zwemspa is vanzelfsprekend van cruciaal belang. Wanneer u terug bent van een lange werkdag wilt u in helder water stappen, wel zo begrijpelijk. Uw zwemspa dient voor een maximale hygiëne eigenlijk minstens een keer per jaar gecontroleerd te worden. Tijdens het onderhoud kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar de werking van de pomp, de injectiepompen voor chloor en zuur (indien aanwezig). Ook worden bacteriën gedood en wordt het water weer zo helder mogelijk gemaakt. Het zwemspa onderhoud wordt nog wel eens vergeten, ontzettend zonde! Natuurlijk hecht u veel waarde aan de hygiëne van uw zwemspa, laat deze daarom jaarlijks goed controleren.

René Vellekoop

Zwemspa onderhoud van Aquavivenda

Wij hebben alle beschikbare onderdelen in huis om uw spa optimaal te onderhouden. Onder meer leidingwerk, printplaten, filters, verwarmingselementen… Alles is aanwezig om uw zwemspa zo goed mogelijk te onderhouden. Ook voor zwembad onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring (liefst 15 jaar) hebben wij al service verleent aan honderden spa’s en zwembaden die aan een onderhoudsbeurt toe waren. Sla op tijd alarm en laat de experts van Aquavivenda langskomen zodat zij er naar kunnen kijken.

Is er een onverwachte storing bij uw zwemspa of zwembad? Geen punt. Bel ons op zodat onze mensen er een blik op kunnen werpen. Door de jaren heen hebben wij bewezen voor kwaliteit en service te staan. Behalve het onderhouden kunt u bij ons ook kiezen tussen een groot aantal zwemspa’s, jacuzzi’s en buitenspa’s die ons assortiment te bieden heeft. Vraag vandaag nog een offerte aan en zorg voor het onderhoud waar uw zwemspa zo vurig naar verlangd.

Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Zwemspa onderhoud voor optimaal gebruik

Zwemspa onderhoud voor in de winter, zomer… Het is mogelijk dankzij de service van Aquavivenda. Er kan van alles mis zijn met uw spa, er dient minimaal een keer per jaar een goede controle uitgevoerd te worden. Dit alles voor uw eigen gezondheid en die van anderen. Uw eigen zwemspa of zwembad verdient de maximale aandacht, zorg ervoor dat u het onderhoud goed en professioneel laat uitvoeren door de specialisten die wij in huis hebben. Bel ons op om een afspraak te maken.

Al jarenlang staan wij garant voor het onderhouden en verkopen van spa’s, zwemspa’s en jacuzzi’s. Deze worden steeds beter betaalbaar voor de mensen waardoor onze aanvragen ook blijven toenemen. Het grote voordeel is natuurlijk dat u zowel in de zomer als in de winter gebruik kan maken van deze voorzieningen. Een absoluut luxeproduct die u niet wilt mislopen! Eenmaal in het bezit ervan is het onderhoud natuurlijk van cruciaal belang.

Kies voor maatwerk

Zwembad onderhoud

Uw zwembad onderhouden… Een vervelend werkje wat u beter kunt uitbesteden aan de kenner die zijn vaak met liefde beoefend. U hoeft nooit lang te wachten, binnen een mum van tijd staan wij voor uw deur om uw spa of zwembad te controleren. Na een vermoeiende werkdag wilt u stappen in een goed onderhouden zwemspa, toch? Neem vandaag nog contact op met onze mensen en zorgt voor effectief onderhoud zodat u weer kan genieten van uw spa.

Vraag een offerte aan

Zwemspa onderhoud