Zwemspa kopen Amsterdam

Zwemspa kopen Amsterdam – Baantjes trekken in een zwembad, maar ook volle bak willen genieten van ontspanning in de jacuzzi. Een zwemspa gaat namelijk de voordelen van een jacuzzi en een zwembad combineren. Zo kunt u er heerlijk in relaxen (net als in een jacuzzi), maar kan u ook nog eens tegen de stroom van de tegenstroominstallatie in zwemmen. Anders gezegd: met een zwemspa kan je dubbel genieten! Een zwemspa kopen is een investering die u natuurlijk in een keer goed wilt doen. Er is geen vergunning van de gemeente voor nodig en de zwemspa’s van Aquavivenda voldoen aan alle mogelijke veiligheidseisen. Zwemspa’s bestaan er in verschillende groottes en dus ook in verschillende budgetklassen.

Genieten van een massage, zwemmen tegen een sterke stroming of krachttraining? Alles is mogelijk bij het aankopen van een zwemspa. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij al jarenlang een bekende speler van de markt die van aanpakken weten. Onze producten worden uitgebreid getest, een zwemspa kopen doet u niet elk jaar; deze moet gewoon in een keer goed zijn. Een eigen zwemspa in de tuin, de droom van zo ontzettend veel families. U bent hier slechts een paar stappen van verwijderd! De ruimte en financiën zijn vaak de redenen dat het uiteindelijk niet doorgaat. Bent u echter wel een van de gelukkigen die zich dat kan veroorloven? Dan is een zwemspa kopen dé oplossing.

Wij zijn werkzaam in o.a. Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Wassenaar.


Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Zwemspa kopen Amsterdam


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Zwemspa kopen Amsterdam | Uw wensen

Aquavivenda is al jarenlang actief en wil u ook graag helpen bij het kiezen van een fraaie spa. In het bezit hebben van een eigen zwemspa zet u ongetwijfeld al aan het watertanden. Wij hebben een groot assortiment aan zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s in ons bezit. Maak uw dromen waar en schaf zo snel mogelijk uw eigen zwemspa aan. Middels een reservering kunnen een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden in de privétuin van onze bedrijfsleider René. Zo maakt u altijd de goede keuze en beschikt u binnen een kort tijdsbestek over een eigen zwemspa waarmee u nog jaren vooruit kunt. Om gelijk alles tot in de puntjes te regelen komen wij gewoon zelf een inspectie op locatie doen om eventuele problemen te voorkomen.
Een Zwemspa kopen voor uw huis in Amsterdam en omstreken zal gaan volgens uw wensen. De zwemspa kan bestaan uit enkel het zwemgedeelte of gecombineerd worden met een wellness gedeelte zodat er heus combinatiezwemspa ontstaat. Het zwemgedeelte en de jacuzzi zijn gescheiden, waarbij in beide gedeeltes de gewenste temperatuur geregeld kan worden.

Kies voor maatwerk

Zwemspa kopen Amsterdam | Contact

Neem vandaag nog contact op met onze mensen voor uw eigen zwemspa. Heerlijk ontspannen, of juist tegen de stroom inzwemmen… Heerlijke vooruitzichten moeten dit zijn. Maak uw dromen waar en zorg ervoor dat er snel een zwemspa te bezichtigen is op uw eigen grond. Onze mensen komen graag bij u langs om te bespreken welke spa goed bij uw huis zou passen. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, u bepaalt welke zwemspa er komen zal. Kom in contact met onze mensen voor het kopen van een zwemspa. Zij helpen u verder.

Vraag een offerte aan

Zwemspa kopen Amsterdam