Zwemspa inbouwen

Wanneer u een zwemspa in wilt bouwen is een goed advies nog belangrijker dan wanneer u een normale spa in wilt laten bouwen. Een zwemspa dient niet te snel ingebouwd te worden. Aan het inbouwen moet een goed overleg en plan van aanpak vooraf gaan. Hiermee moet voorkomen worden dat u later niet alsnog een grotere of juist kleinere zwemspa in laat bouwen.
Stel daarom voor het inbouwen van de zwemspa in samenwerking met Aqua Vivenda een gedegen plan van aanpak op.

Een zwemspa is een vrij gespecialiseerd product. Het kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar dient ten alle tijden goed ingebouwd te worden. Aqua Vivenda gaat daarom met u alle mogelijke scenario’s en al uw voorkeuren af, zodat uw zwemspa in één keer goed ingebouwd zal worden.
Neem contact op met Aqua Vivenda voor het inbouwen van uw ideale, op maat gemaakte zwemspa.

Direct contact opnemen

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Zwemspa inbouwen | de mogelijkheden

Er zijn verschillende wensen en voorkeuren voor het inbouwen van een zwemspa. Wanneer er alleen een trainingsunit gewenst is, voorzien wij u van een krachtige en diepe zwemspa met een veilige inlooptrap.

Een combinatiespa, zowel zwemspa als relaxspa, is ook uit voorraad leverbaar en in te bouwen. Deze combinatiespa is vooral op zijn plaats wanneer u niet alleen baantjes wilt trekken, maar ook onder het genot van een hapje en drankje een warme massage in een bad op lichaamstemperatuur behoeft.

Hierbuiten is het mogelijk een grote jacuzzi in te laten bouwen. Deze kan in capaciteit geheel naar uw voorkeur ingericht worden en kan plaats bieden aan één tot en met 10 personen. De in te bouwen zwemspa is meestal wat ondieper en biedt zoals eerder gezegd ruimte aan de wat groter gezelschappen. Uw kinderen kunnen alvast zwembewegingen oefenen met de kindvriendelijke tegenstroom.

Kies voor maatwerk

Een zwemspa inbouwen met kwaliteitsgarantie

Alle zwemspa’s die wij leveren en inbouwen, voldoen aan de laatste veiligheidseisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. De combinatie van water, elektra, chemie en menselijk gebruik zorgt ervoor dat er de nodige veiligheidsmaatregelen genomen dienen te worden, voordat de zwemspa daadwerkelijk ingebouwd wordt.

Op het gebied van waterkwaliteitsbeheersing is het van belang om de juiste techniek en controlemethode te gebruiken. Hierdoor kan gegarandeerd worden dat het zwemwater zuiver en schoon blijft.

Onze klantenkring reikt tot buiten Europa en bevat honderden tevreden consumenten. Uw voorgangers hebben niet alleen zwemspa’s in laten bouwen, maar namen ook reguliere spa’s, jacuzzi’s, zwembaden en buitendouches bij ons af.

Wij garanderen klanttevredenheid omdat:

  • wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler binnen de markt zijn
  • wij altijd al onze producten testen en alleen samenwerken met de allerbeste leveranciers
  • wij zelf zorg dragen voor de levering, plaatsing en installatie van uw zwemspa
  • wij vrijwel altijd zelf een inspectie op locatie komen doen om problemen te voorkomen
  • wij een groot assortiment zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s hebben
  • wij de meeste producten op voorraad hebben en anders snel leveren kunnen
  • middels een reservering een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden

Direct een zwemspa inbouwen

Aqua Vivenda zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren uw eigen zwemspa ingebouwd krijgt.

Een zwemspa, gecombineerde spa of een reguliere spa: wij leveren het allemaal. Niet langer zal u last hebben van pijnlijke gewrichten of spieren. Uw spieren zullen herstellen, gifstoffen zullen worden afgevoerd en u zal zich fitter en relaxter dan ooit tevoren voelen.

Neem direct contact met ons op, plan een bezichtiging in of vraag een op maat gemaakte offerte aan.

Wij horen van u!

Vraag een offerte aan

Zwemspa inbouwen