Zwembad onderhoud

Het is belangrijk uw spa of zwembad te onderhouden. U geniet thuis regelmatig van het heerlijk heldere water van uw zwembad of de ferme stralen van uw spa. Uw zwembad onderhouden lijkt dan ook niet geheel voor de hand liggend. Dit moet echter wel regelmatig gebeuren. Wanneer u uw spa of zwembad niet onderhoud, zullen met name de draaiende delen hier onder leiden.

U heeft een vermogen betaald voor uw eigen zwembad thuis. Het zou zonde zijn wanneer deze niet meer optimaal werkt of zelfs kapot gaat omdat u uw zwembad niet goed onderhoud. Voorkom dit!

Aqua Vivenda biedt u een gedegen zwembad onderhoud service. Zo bieden wij niet alleen professionele inspecties, maar waar nodig beschikken wij ook over een ruim assortiment aan onderdelen. Een goed zwembad onderhoud zorgt namelijk voor vervanging waar nodig. Verleng de levensduur en kwaliteit van uw zwembad, of het nou winter of zomer is, wij staan altijd paraat.

Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Zwembad onderhoud | uitgelicht

Het belangrijkste gedeelte van het zwembad onderhoud is het Ozonsysteem. Deze zorgt voor de desinfectie van uw zwembad en moet dan ook regelmatig geïnspecteerd worden. Zeer belangrijk voor het zwembad onderhoud en van funest belang voor een goede werking is de aanzuigslang voor de Ozon.

Wanneer u uw zwembad goed wilt onderhouden, is de aanzuigslang voor de Ozon vaak al na een jaar aan vervanging toe. De Ozon doodt namelijk niet alleen bacteriën. De weekmakers van de slang kunnen namelijk afbreken, waardoor de leidingen broos kunnen worden. Het is dan ook zeker op zijn plaats om onze zwembad onderhoud service eens in de 12 á 18 maanden in te schakelen voor een goede onderhoudsbeurt.

Voor een regulier zwembad is een jaarlijkse controle ook zeker aan te raden. Met name de werking van de pomp en de injectiepompjes voor zuur en chloor, indien aanwezig, dienen regelmatig gecontroleerd en onderhouden te worden. Hierbuiten moet het zout ionisatie systeem schone (kat)anodes hebben voor een juist en energievriendelijk functioneren.
Neem daarom zo snel mogelijk contact op met ons voor uw zwembad onderhoud en verleng de levensduur en het functioneren van uw apparaat.

Kies voor maatwerk

Ons zwembad onderhoud in de praktijk

Zoals eerder gezegd, bestaat een goed zwembad onderhoud niet alleen uit het controleren en repareren van het algehele zwembad. Soms dient ook wat specifieker in te spelen op de problemen, waardoor en misschien een onderdeel vervangen moet worden.

Aqua Vivenda biedt daarom niet alleen het standaard zwembad onderhoud, maar met name voor de spa’s bieden wij ook de (de)montage van verschillende onderdelen.

De direct beschikbare losse onderdelen binnen het assortiment van onze zwembad onderhoud afdeling bevatten onder andere:

 • Leidingwerk
 • Jets
 • Printplaten
 • Pompen
 • Ozongeneratoren
 • Blowers
 • Filters
 • Verwarmingselementen
 • Besturingskasten
 • Covers en liftsystemen
 • Isolatiehoezen
 • Rol- en of schuifdekken

Moet er iets vervangen worden, neem dan direct contact op met onze zwembad onderhoud service.

Onze ervaring in zwembad onderhoud

Aqua Vivenda heeft al ruim 15 jaar ervaring in het zwembad onderhoud en de levering van spa’s, zwemspa’s, zwembaden, jacuzzi’s en buitendouches. Onze klantenkring beperkt zich niet slechts tot Nederland; wij verlenen ook service aan consumenten uit landen als Duitsland, België, Italië, Frankrijk en de Canarische Eilanden.

Heeft u onverhoopt te maken met een storing of wenst u een onderhoudsbeurt aan uw spa, zwemspa of zwembad, neem dan direct contact met ons op.

Met name in de regio West-Nederland zullen wij binnen de kortste keren bij u op de stoep staan om uw zwembad weer optimaal te laten functioneren.

Voor een directe service dient u contact op te nemen met:
06-53104529

Vraag een offerte aan

Zwembad onderhoud