Zelfbouw zwembaden

Het is nu mogelijk een van de vele zelfbouw zwembaden van Aqua Vivenda in uw bezit te hebben. De zelfbouw zwembaden kunt u volledig zelf in elkaar zetten. Een van de vele zelfbouw zwembaden van Aqua Vivenda biedt de fanatieke doe-het-zelver de uitgelezen mogelijkheid zijn of haar zwembad volledig zelf in elkaar te zetten.

U heeft een lange werkweek achter de rug, de zon schijnt en u heeft zin om even helemaal niks te doen. Hoe lekker zou het zijn als u, samen met uw partner en/of de kinderen, lekker in het water kunt liggen in uw eigen tuin? Dit in een zwembad dat u zelf gebouwd hebt welteverstaan.
Aqua Vivenda is uniek op het gebied van zelfbouw zwembaden omdat het, in samenwerking met de Franse producent Magiline, u een professionele, complete zelfbouw kit aanlevert. Hiermee kunt u het zwembad zelf bouwen en liggen u, uw gezin en uw kennissen binnen de kortste keren te genieten van de zon in het heerlijk koele water.

Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Een zwemspa kopen

Een zwemspa kopen doet u waarschijnlijk het liefst bij een ervaren partner met een ruim assortiment waarbij kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan staan. Deze niet-alle-daagse aankoop vraagt om verregaande kennis van de materie en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.Een zwemspa is namelijk een combinatie van water, elektriciteit en chemie; een combinatie die zeer gevaarlijk kan zijn wanneer deze niet goed is afgesteld.

AQUA VIVENDA begrijpt de verantwoordelijkheid die genomen moet worden en daarom nemen wij deze verantwoordelijk ook. Met onze ruime ervaring en opgedane kennis dragen wij zelf zorg voor het plaatsen, installeren en afstellen van uw zwemspa.
Wanneer u besluit om bij ons een zwemspa te kopen zullen wij vrijwel altijd uw locatie komen inspecteren. Ongemakken, onvolkomenheden en eventuele problemen zullen door ons worden ingecalculeerd zodat wij altijd de beste installatie aan u kunnen bieden. Iedere situatie is anders. Iedereen heeft andere wensen. Wij begrijpen dat.

Kies voor maatwerk

Waarom klanten ons aanraden

“Mond-op-mond reclame is de beste reclame die er is. Een tevreden klant vertelt het voort. Daarom zetten wij altijd alles op alles om onze klanten 100% tevreden te maken.” In de 15 jaar die wij actief zijn hebben wij service verleend aan honderden klanten. Klanten uit Nederland, maar ook Duitsland, België, Italië en zelfs de Canarische eilanden weten hun weg naar ons te vinden. Zij weten dat wij de expertise in huis hebben en samenwerken met alleen de allerbeste leveranciers voor hun zwemspa.

Klanten vertrouwen Aqua Vivenda omdat:

  • wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler binnen de markt zijn
  • wij altijd al onze producten testen en alleen samenwerken met de allerbeste leveranciers
  • wij zelf zorg dragen voor de levering, plaatsing en installatie van uw zwemspa
  • wij vrijwel altijd zelf een inspectie op locatie komen doen om problemen te voorkomen
  • wij een groot assortiment zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en sauna’s hebben
  • wij de meeste producten op voorraad hebben en anders snel leveren kunnen
  • middels een reservering een groot aantal producten bezichtigd en getest kunnen worden in de privétuin van René

Laat niet nog een dag voorbij gaan zonder uw dromen waar te maken. Plan een bezichtiging in of neem direct contact met ons op via de knop

Vraag een offerte aan

Zelfbouw zwembaden