Zelfbouw zwembad

Heeft u ook altijd al een zelfbouw zwembad in uw bezit willen hebben? Met het zelfbouw zwembad pakket van Aqua Vivenda is dit nu mogelijk. Het zelf te bouwen zwembad biedt de doe-het-zelver de uitgelezen mogelijkheid om zijn ambitie in de praktijk te brengen. Hoe mooi is het om na een lange werkweek uitgeteld in de zon, in het water, te genieten van uw zelfbouw zwembad?

Aqua Vivenda is uniek in zijn soort, omdat het u een professionele, complete kit aanlevert, waarmee u uw zelfbouw zwembad volledig zelf in elkaar kunt zetten. Het zelfbouw zwembad haalt de doe-het-zelver in u naar boven en geeft u een gevoel van voldaanheid, zelfverzekerdheid, volmaaktheid en trots.

Hoe trots zal u zich met uw zelfbouw zwembad voelen wanneer de kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen en samen lekker in het water aan het spelen zijn: een gevoel dat vele van onze klanten ondervonden hebben.

Vertel ons nu uw persoonlijke situatie

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Zelfbouw zwembad met gepatenteerd filtersysteem

Aqua Vivenda levert u het zelfbouw zwembad in samenwerking met de Franse producent Magiline. Magiline innoveert al ruim 20 jaar op het gebied van (zelfbouw) zwembaden en staat garant voor kwaliteit. Bovendien is uw zelfbouw zwembad voorzien van een gepatenteerd filtersysteem.

Het unieke filtersysteem bevat een watergekoelde pomp en voorkomt hiermee het bouwen van een speciale technische ruimte. Doordat uw zelfbouw zwembad deze watergekoelde pomp bevat, produceert deze ook aanmerkelijk minder geluid dan de standaard luchtgekoelde zwembadpomp. Dit komt het wellness-niveau van uw zelfbouw zwembad alleen maar ten goede.

De innovatie van het filtersysteem in uw zelfbouw zwembad maakt het mogelijk om met een relatief kleine pomp, die weinig stroom verbruikt, een grote turnover in het zwembad te creëren. Op deze manier ontstaat een goede doorstroming en filtratie van het water. In vergelijking met een regulier zandfilter is er dan ook minder spoelwater benodigd. Dit maakt het filtersysteem van het zelfbouw zwembad tot een van de meest zuinige en meest efficiënte filtersystemen ter wereld.

Onze zelfbouw zwembaden zijn zeer modern:

 • U kunt de PH-waarde zelf regelen.
 • U kunt de LED verlichting naar uw wens instellen.
 • U kunt het zelfbouw zwembad op afstand voorverwarmen

Kies voor maatwerk

Het zelfbouw zwembad en haar klanttevredenheid

Aqua Vivenda levert al ruim 15 jaar zelfbouw zwembaden. In dit tijdsbestek hebben wij service verleent aan honderden klanten. Wij beperken onze klantenkring niet slechts tot Nederland. Klanten uit Duitsland, België, Italië en zelfs de Canarische eilanden mogen zich tot de bezitters van ons zelfbouw zwembad rekenen.

Klanten uit al deze landen vertrouwen op onze expertise en nemen dan ook niet alleen zelfbouw zwembaden af, maar ook zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches, sauna’s en reguliere zwembaden.
Klanten vertrouwen op Aqua Vivenda omdat:

 • Wij met 15 jaar ervaring de meest ervaren speler op de markt zijn
 • Al onze producten getest worden en wij alleen samenwerken met de beste leveranciers
 • Wij zorg dragen voor de levering, plaatsing én installatie van uw producten
 • Wij zelf de inspectie op locatie uitvoeren, om problemen te voorkomen
 • Wij niet alleen het zelfbouw zwembad, maar ook vele andere producten bieden
 • Wij een exclusief samenwerkingsverband me de top-producenten hebben
 • Bijna al onze producten op voorraad en snel te leveren zijn
 • Onze producten middels een reservering bezichtigd en getest kunnen worden

Direct een zelfbouw zwembad

De zomer staat voor de deur. De uitgelezen kans om een zelfbouw zwembad in uw achtertuin te plaatsen. Wanneer u ook niet kunt wachten om in het water te liggen in uw zelfgemaakte stukje achtertuin, neem dan direct contact met ons op.

Middels de button is het mogelijk een bezichtiging in te plannen of een offerte aan te vragen.
Wij zien uw reactie tegemoet!

Vraag een offerte aan

Zelfbouw zwembad