Zelfbouw zwembad pakket

Wat is er mooier dan een zwembad in uw eigen achtertuin en deze zelf in elkaar te zetten met uw eigen zelfbouw zwembad pakket? Aqua Vivenda maakt het voor u mogelijk om uzelf in deze behoefte te voorzien. Uw zelfbouw zwembad pakket wordt voor u op professionele wijze op maat gemaakt, zodat u binnen de kortste keren zelf uw zwembad in elkaar kunt zetten en lekker in de achtertuin in het water van de zon kunt genieten.

Het is de droom van elke doe-het-zelver, een levensgroot bouwpakket waar u ook na het in elkaar zetten plezier van hebt: een zelfbouw zwembad pakket. Aqua Vivenda levert u dit zelfbouw zwembad pakket in samenwerking met de Franse producent Magiline. U krijgt een professionele, complete zelfbouw kit aangeleverd, waarna u zelf aan de slag kunt.

Binnen de kortste keren ligt u met uw gezin lekker in het water, onder het genot van een drankje, van de zon te genieten. Dit door middel van uw eigen zelfbouw zwembad pakket welteverstaan.

Direct contact opnemen

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Zelfbouw zwembad pakket | Innovatief

Uw zelfbouw zwembad pakket wordt geleverd in samenwerking met de Franse producent Magiline. Magiline produceert al ruim 20 jaar zelfbouw zwembad pakketten en innoveert op het gebied van zwembaden in het algemeen. Hierbij staan zij garant voor het behoud van kwaliteit. De zelfbouw zwembad pakketten die wij leveren zijn dan ook voorzien van een gepatenteerd filtersysteem.

Onze zelfbouw zwembaden zijn voorzien van een uniek filtersysteem, die een watergekoelde pomp bevatten. Deze pomp zorgt ervoor dat het bouwen van een speciale technische ruimte overbodig is. Hierbuiten zorgt de watergekoelde pomp ervoor dat de zwembaden van onze zelfbouw zwembad pakketten aanzienlijk minder geluid produceren dan zwembaden met een doorsnee luchtgekoelde zwembadpomp. Hierdoor zal u een verhoogd wellness-niveau ervaren.

Verder bevatten de zwembaden van ons zelfbouw zwembad pakket een innovatief filtersysteem. Deze zorgt er voor dat met een relatief kleine pomp, die uiteraard ook minder stroom verbruikt, een grote turnover in het zwembad gecreëerd wordt. Op deze manier ontstaat een goede doorstroming en filtratie van het water. Hierdoor is er veel minder spoelwater benodigd dan met een standaard zandfilter. Onze filtersystemen rekenen zich dat ook tot de meest zuinige en efficiënte filtersystemen die er zijn.

Wanneer u een zwembad van ons zelfbouw zwembad pakket neemt, kunt u:

  • Volledig zelf de PH-waarde van het water regelen
  • De LED verlichting naar uw wens instellen
  • Het zwembad op afstand voorverwarmen.

Kies voor maatwerk

Zelfbouw zwembad pakketten en de klanttevredenheid

Aqua Vivenda manifesteert zich als een uitermate ervaren partij op het gebied van zelfbouw zwembad pakketten. Wij onderhouden al ruim 15 jaar een goede relatie met klanten over heel de wereld. Zo mogen wij consumenten uit Nederland, België, Italië, Duitsland en de Canarische eilanden onder onze directe klantenkring scharen.

Wij onderhouden met al deze klanten goede, persoonlijke relaties, zodat zij niet alleen op het gebied van zelfbouw zwembad pakketten op ons vertrouwen. Zij nemen ook zwemspa’s, jacuzzi’s, sauna’s, buitendouches en normale zwembaden bij ons af.

Consumenten over heel de wereld vertrouwen op onze expertise op het gebied van onder andere zelfbouw zwembad pakketten omdat:

  • Wij de meest ervaren partij op de markt zijn
  • Onze producten zelf getest worden
  • Wij alleen met de beste leveranciers samenwerken
  • Wij de inspecties zelf op locatie uitvoeren, zodat wij problemen voorkomen
  • Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, dat veel verder gaat dan alleen zelfbouw zwembad pakketten.
  • Bijna al onze producten op voorraad zijn, zodat deze erg snel leverbaar zijn.
  • Onze producten door middel van een reservering te bezichtigen zijn, én getest kunnen worden.

Vraag een offerte aan

zwemspa kopen

Een zelfbouw zwembad pakket aanschaffen?

Twijfel niet langer over uw eigen zelfbouw zwembad pakket. De zomer staat al om de hoek te kijken. Steek daarom de handen uit de mouwen, bespaar aanzienlijk op installatiekosten en bouw zelf uw eigen zwembad.

U kunt direct een bezichtiging inplannen of een offerte aanvragen,
Wij zien uw reactie tegemoet!

Zelfbouw zwembad pakket