Spa service

Heeft u ook altijd al een klein stukje Wellness-centrum in uw achtertuin willen hebben, neem dan eens een kijkje bij onze spa service. Aqua Vivenda levert u uw eigen spa. Door onze spa service heeft u voordat u het weet een eigen stukje verwennerij in uw huis. Door onze spa service geniet u binnen de kortste keren van het warme water, de bubbels en waant u uzelf in een professionele spa.

De spa service van Aqua Vivenda levert en installeert uw spa niet alleen. Deze wordt ook naar uw voorkeur afgesteld. Onze spa service rijkt daarbuiten veel verder dan slechts het leveren van uw standaard spa. Het is namelijk mogelijk een spa naar uw voorkeuren en grootte te laten leveren door middel van onze spa service. U heeft de keuze uit een eenpersoons spa tot een achtpersoons spa en alle opties hier tussenin.

Hierbuiten biedt onze spa service ook een optie voor de sportievelingen onder ons, de zwemspa. Hierin kunt u niet alleen van de bubbels genieten, maar ook gerust een baantje trekken.

Direct contact opnemen

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

De spa service | uitgelegd

De spa service van Aqua Vivenda werkt nauw samen met de Franse producent Magiline. Deze staat al ruim 20 jaar garant voor hoogwaardige producten op het gebied van spa’s en vele andere producten.
Onze spa service houdt met alle omstandigheden rekening voordat uw spa daadwerkelijk geplaatst wordt. Om enige calamiteiten te voorkomen dient namelijk met een hoop aspecten rekening gehouden te worden. Om voor u de ideale situatie te creëren zorgt onze spa service bijna altijd voor een inspectiebezoek bij u thuis.

Wij stellen een schema op en houden hierbij rekening met onder andere:

  • De juiste opstelplaats van de spa
  • De stroomvoorziening bij u thuis
  • De indeling van de spa
  • Het verzinken en afwerken van vlonders
  • De instapmogelijkheden
  • De bereikbaarheid van de technische ruimte
  • Uw individuele wensen

Hierbuiten biedt onze spa service ook een optie voor de sportievelingen onder ons, de zwemspa. Hierin kunt u niet alleen van de bubbels genieten, maar ook gerust een baantje trekken.

Kies voor maatwerk

De plaatsing van uw spa door onze spa service

Nadat met alle scenario’s rekening is gehouden, zal onze spa service de spa voor u installeren. De spa zal volledig voor u afgesteld worden. Dit is namelijk van cruciaal belang om voor helder en fris water te zorgen.

Een spa is een combinatie van water, elektriciteit en chemie. Onze spa service zal de installatie dan ook volledig voor u afhandelen, zodat u geen risico’s hoeft te lopen. Hierna zal uw spa worden afgevuld en uitgebreid aan u worden gedemonstreerd. Binnen de kortste keren zal uw eigen spa volledig functioneren, zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Direct uw eigen spa door onze spa service

Door onze spa service heeft u binnen de kortste keren uw eigen, volledig functionerende, op maat gemaakte spa. Pijnlijke spieren en gewrichten worden door het warme water en de krachtige stralen versoepeld. Uw bloedcirculatie zal gestimuleerd worden en gifstoffen zullen uw lichaam verlaten. Een spa is dus niet alleen lekker, maar ook gezond!
Kom hierom direct in contact met onze spa service, plan een bezichtiging in, of vraag direct een offerte aan.
Wij zullen spoedig van u horen!

Vraag een offerte aan

Spa service