Spa service Nederland

Een moderne spa, van alle gemakken voorzien, uitgerust met de modernste technologie en aangelegd met de meest adequate service. Dit is iets voor alleen exotische landen, toch? Nee hoor! Dit kunstje flikken wij al ruim 15 jaar in Nederland, door onze spa service. Onze spa service levert spa’s door heel Nederland, maakt deze volledig voor u op maat, legt deze aan en stelt hem naar uw voorkeuren af.

Aqua Vivenda voorziet u van de beste spa service door heel Nederland. In samenwerking met onze Franse producent Magiline levert en installeert onze spa service uw eigen stukje verwennerij. Bovendien kunt u uw spa laten maken naar uw wensen. De groottes variëren van een spa voor slechts één persoon, tot aan een spa voor welgeteld acht personen. Voor de sportievelingen onder ons biedt de spa service ook een zwemspa aan, zodat u ook uw baantjes in de bubbels kunt trekken.

Onze spa service reikt ook buiten Nederland. Zo levert de spa service ook spa’s in onder andere België, Duitsland, Italië en zelfs de Canarische Eilanden.

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

Onze spa service Nederland | Hoe gaat het in zijn werking?

Omdat wij met onze spa service de beste kwaliteit willen waarborgen, kijken wij ook buiten Nederland. Zo zijn wij een exclusief samenwerkingsverband aangegaan met de Franse producent Magiline. Magiline staat al ruim 20 jaar garant voor hoogwaardige spa’s en andere zwembaden.

Onze spa service houdt rekening met alle mogelijke scenario’s voordat uw spa daadwerkelijk geplaatst wordt. Om problemen te voorkomen dient namelijk rekening te worden gehouden met een hoop aspecten. Onze spa service komt dan ook eerst op inspectiebezoek bij u thuis.

Wij stellen een plan van aanpak op met betrekking tot uw spa, waarbij wij rekening houden met:

  • De juiste opstelplaats van uw spa
  • De stroomvoorziening bij u thuis
  • De indeling van de spa
  • Het verzinken en afwerken van vlonders
  • De instapmogelijkheden
  • De bereikbaarheid van de technische ruimte
  • Uw individuele wensen

Offerte aanvragen

De spa service | plaatsing door heel Nederland

De spa service van Aqua Vivenda plaatst spa’s door heel Nederland. Nadat de voorbereidingen zijn getroffen, zal uw spa geïnstalleerd worden. Deze zal volledig, naar uw voorkeuren afgesteld worden. Zo dient onder andere rekening gehouden te worden met:

  • De PH-waarde
  • De temperatuur
  • De kracht van de stralen

Wanneer alles goed is afgesteld, garandeert onze spa service fris en helder water, wat uw genot en gezondheid ten goede zal komen.

Een spa is een combinatie van water, elektriciteit en chemie. De installatie van uw spa zal dan ook volledig voor u afgehandeld worden, zodat wij uw veiligheid kunnen waarborgen. Onze spa service zal na installatie de spa voor u afvullen en vervolgens zal deze uitgebreid aan u worden gedemonstreerd. Binnen de kortste keren zal Nederland een extra stukje tropen rijker zijn, door de hypermoderne spa in uw achtertuin.

Door heel Nederland uw eigen spa door onze spa service

De spa service van Aqua Vivenda maakt het mogelijk om door heel Nederland spa’s te leveren. Binnen de kortste keren heeft u uw eigen, goed functionerende, naar eigen invulling gecreëerde spa. Niet langer zal u last hebben van pijnlijke spieren en gewrichten; deze zullen door het warme water en de krachtige stralen van de spa versoepeld worden. Bovendien zal uw bloedcirculatie gestimuleerd worden en zullen gifstoffen uw lichaam verlaten.

Om deze redenen raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. U kunt een bezichtiging inplannen of direct een offerte aanvragen.
Wij zien uw reactie tegemoet!

Vraag een offerte aan

Spa service Nederland