Amerikaanse spa

Heeft u ook altijd al uw eigen Amerikaanse spa willen hebben. Aqua Vivenda maakt dit voor u mogelijk. Wij leveren u uw eigen Amerikaanse spa, op maat gemaakt, voorzien van de grootste gemakken en uitgerust met de modernste technologie. Binnen de kortste keren zorgt onze Amerikaanse spa ervoor dat uw spieren ontspannen, de stress en gifstoffen uw lichaam verlaten en dat u weer helder kunt nadenken.

Wanneer u een Amerikaanse spa besteld bij Aqua Vivenda, wordt deze niet zomaar geleverd. Uw Amerikaanse spa wordt volledig geïnstalleerd, naar uw voorkeuren afgesteld en vervolgens aan u gedemonstreerd. Onze spa’s zijn naar uw voorkeuren aan te passen. De groottes van onze Amerikaanse spa’s variëren dan ook van een eenpersoons spa, tot een achtpersoons spa.

U heeft niet alleen de mogelijkheid te kiezen tussen standaard Amerikaanse spa’s. Wanneer de bubbels niet voldoende zijn en u net even van dat extra stukje beweging wilt genieten, bieden wij de mogelijkheid tot het aanschaffen van een Amerikaanse zwemspa.

Direct contact opnemen

Zwemspa kopen


“Terwijl ik een magazine zit te lezen tussen de bubbels, leert manlief de kinderen zwemmen. En dit gewoon in onze achtertuin. Een zwemspa kopen is de beste beslissing ooit geweest.”


zwemspa kopen

De mogelijkheden met onze Amerikaanse spa

Om u de beste Amerikaanse spa’s te kunnen bieden werken wij louter samen met de beste spa-producent. Ondanks dat onze partner Magiline uit Frankrijk komt, produceert het de beste Amerikaanse spa’s. Magiline staat al ruim 20 jaar garant voor hoogwaardige spa’s, zwemspa’s, jacuzzi’s, buitendouches en vele andere producten.

Bij het leveren van een Amerikaanse spa houden wij rekening met alle mogelijke scenario’s. Om potentiële problemen te voorkomen dient namelijk met een hoop omstandigheden rekening gehouden te worden. Om voor u de ideale situatie te creëren, zorgen wij bijna altijd voor een inspectiebezoek bij u thuis.

Voordat wij de Amerikaanse spa bij u aanleggen houden wij onder andere rekening met:

  • De juiste opstelplaats van de spa
  • De stroomvoorziening bij u thuis
  • De indeling van de spa
  • Het verzinken en afwerken van vlonders
  • De instapmogelijkheden
  • De bereikbaarheid van de technische ruimte
  • Uw individuele wensen

Kies voor maatwerk

Plaatsing van de Amerikaanse spa

Nadat een plan van aanpak is opgesteld, zullen wij voor de zorgvuldige installatie van uw Amerikaanse spa zorgen. Deze zal volledig naar uw voorkeuren afgesteld worden. Een goede afstelling is van cruciaal belang voor fris en helder water.

Een (Amerikaanse) spa is een combinatie van water, elektriciteit en chemie. Wij zullen de installatie van uw spa dan ook volledig voor u afhandelen, zodat u niet onnodig risico hoeft te lopen. Na de installatie zullen wij uw Amerikaanse spa afvullen en tot slot aan u demonstreren. Snel zal uw eigen Amerikaanse spa draaiende zijn, zodat u van een heerlijk stukje ontspanning op uw eigen terrein kunt genieten.

Direct uw eigen Amerikaanse spa

Aqua Vivenda zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren van uw eigen, volledig functionerende, op maat gemaakte, Amerikaanse spa kunt genieten. Het warme water en de krachtige stralen zorgen er voor dat uw pijnlijke spieren en gewrichten in een oogwenk zullen versoepelen.
Hierbuiten zal de Amerikaanse spa uw bloedcirculatie stimuleren, zodat u uzelf van eventuele gifstoffen kunt ontdoen. Een gezond lichaam staat namelijk gelijk aan een gezonde geest.

Komt hierom direct met ons in contact. Voordat u uw Amerikaanse spa daadwerkelijk aanschaft, kunt u een bezichtiging inplannen en/of een offerte op maat laten maken.

Wij zien uw reactie tegemoet!

Vraag een offerte aan

Amerikaanse spa